Lidt arbejde bag kulisserne. / Some work behind the scenes.

kaboompics-com_modern-creative-workspace
Image from kaboompics.com

Denne uge kommer til at stå på lidt arbejde bag om kulisserne her på bloggen, samtidigt med at jeg jo er startet på en Mindfulness Master Coach uddannelse (yea!!), så derfor er der ikke de tre sædvanlige indlæg denne uge. Dog tænkte jeg at nævne at der ligger flere godheder i arkivet. Til eksempel, har jeg skrevet et indlæg om hvad man kan gøre når tankemylderet bliver for meget.
Hav en god uge!
————————————————————————————————————

This week will include some work behind the scenes here on the blog, as well as getting organized and into a routine on the Mindfulness Master Coach education that I started on Thursday. So, this is why this week won’t bring the usual three posts.
BUT – I thought I’d mention that there are lots of goodies in the archive. For example, I wrote a post last year on what to do when you’re too much in your head.
Have a great week!

1 kommentar

Comments?

%d bloggare gillar detta: