Sommerdage / Summer days

sommerdage_charlotteluxhoej
(Jeg ved godt jeg sagde at jeg holdt ferie, og det gør jeg også, men det har vist sig at jeg faktisk ikke kan lade være med at skrive, skabe, observere. Derfor kommer der et indlæg i ny og næ alligevel.)

En varm vind stryger om mine ben som en kælen kat. Det forfriskende, varme morgenlys sies gennem trætoppene og falder over landskabet som et luftigt organzaslør. En ny dag, og dog en dag, som mange andre sommerdage, der bærer kære barndomsminder i sine gevandter.

Nyt og gammelt. Fortid og fremtid. Alting lige nu. Lige her. Åh sommerdage, hvor jeg elsker jer. ❤️


(So… I know I said that I was on vacation – which I am – but it has turned out that I simply cannot NOT write, create, observe. Which is why a post will pop up here and there anyways.)

A warm wind caresses my legs, like a cuddly cat.
The refreshing warm morning light falls through the tree tops and settles on the landscape, like a breeze in an organza veil. A new day has begun, an yet a day, like so many other summer days, it carries in its arms, fond childhood memories.

New and old. Past and future. All of it right here. Right now. Oh summer days, how I love you. <3

Comments?

%d bloggare gillar detta: