Tre torsdagslinks. / Three Thursday-links.

IMG_4436
<3

Jeg har opdaget et par ting i denne uge hvad angår links, som jeg tænkte at dele i dag.

Nummer 1 er The 52 Week Photography Challenge, som jeg har bestemt mig for at deltage i med lidt modifikationer. For mig bliver det en kombination af nye billeder samt anvendelse af alle dem, der ligger på min eksterne harddisk, som har brug for et gensyn og lidt kærlighed.

Link nummer 2 er til Skillshare, et community hvor man kan deltage i gratis video-kurser (og selv undervise om man så ønsker). Jeg faldt blandt andet over denne class, From Blog to Business: Content, Community and Working With Brands som jeg kan anbefale.

Link nummer tre er et link til en lille opskrift på hyldeblomstsaft. Noget, som jeg selv lavde en enkelt flaske af i ugens begyndelse. Jeg har ikke selv anvendt denne opskrift, da jeg eksperimenterede mig frem, men synes det var fint at der var så mange forskellige valgmuligheder her.

Fortsat god torsdag!

This week I discovered a bunch of good things online, which is what I want to share today.

Link no. 1 is for The 52 Week Photography Challenge, that I’ve decided to join although with some moderations. My approach will be mixing new photos with old, as I have a bunch lying around on my external harddrive which could use some affection.

Link no.2 is for Skillshare, an online community that offers free classes in just about anything. I fell for this class: From Blog to Business: Content, Community and Working With Brands which I can recommend.

Last, but not least, link no. 3 is a recipe for an elderflower drink. I made a bottle of it this week, of freshly gathered elderflowers. I haven’t used this recipe myself as I decided on experimenting, but it looked really interesting as it had a range of different paths to take.

Have a good Thursday!

 

Comments?

%d bloggare gillar detta: