Loppefund #3. / Fleamarket finds #3.

img_3141
<3

Da min mand og jeg i forrige uge var et smut forbi ét af de nærliggende second hand butikker (min mand havde et møde dér) benyttede jeg muligheden til at holde lidt udkig efter foto-rekvisitter. Og til en flad svensk 50’er fandt jeg dette: en blå vase (elsker farven og formen!), en gammel notesbog (ser ud som om den er blevet benyttet til regnskabsbog) og en lille håndbog om blomster med de fineste illustrationer.

For tidligere loppefund se her og her.

————————————————————————————————————

Last week when my husband and I went to one of the local second hand stores (my husband had a meeting there) I took the opportunity to scout for photo props. And for a flat Swedish fifty note I found: a blue vase (love the colour and shape!), an old notebook (looks like it was used for accounting) and a little book about flowers, containing beautiful illustrations.

For earlier finds see here and here

Comments?

%d bloggare gillar detta: